Op zaterdag 26 en zondag 27 juni gaat in de Topsporthal te Gent de 4de editie van de Flanders International Team Challenge door. Deze internationale competitie voor vrouwen is een belangrijke afspraak in aanloop van de Olympische Spelen in 2021. Op de vorige edities mochten we heel wat toplanden en kampioenen ontvangen in Gent.

Gezien de Corona pandemie worden er geen toeschouwers toegelaten. De wedstrijd zal LIVE te volgen zijn via een livestream.

_________________________________________

On Saturday the 26 and Sunday the 27 of June, the 4rd edition of the Flanders International Team Challenge takes place in Ghent. This international event is really important following the Olympics 2021. During the previous editions, we had the honour to welcome several champions and amazing gymnast from all over the world. 

Due to the Corona pandemic, no spectators are allowed. The competition can be followed via a livestream.


Nieuws

Giorgia Villa, ITA, during qualification at 2021 artistics Europeans in Basel; 21/04/2021; Foto: SCHREYER

Nominative registration FIT-Challenge

Dinsdag 15 jun 2021

13 landen tekenen present op de komende FIT-Challenge in Gent. Uiteraard kijken we uit naar de gymnasten van Team BELGYM. Maar welke landen en atleten krijgen we nog aan het werk te zien?

Flanders International Team Challenge 2021

Maandag 24 mei 2021

Op 26 en 27 juni gaat voor de vierde keer in België de Flanders International Team Challenge door. De beste teams toestelturnen meisjes zakken naar aanleiding van de Olympische Spelen in juli af naar België om er het beste van zichzelf te geven.

Foto's

#fitchallenge2021

Twitter wordt geladen