Op zaterdag 26 en zondag 27 juni stond in de Topsporthal te Gent de 4de editie van de Flanders International Team Challenge op het programma. Deze internationale competitie Toestelturnen meisjes was een belangrijke afspraak in aanloop van de Olympische Spelen komende zomer. In de teamcompetitie was het goud voor Frankrijk, het zilver voor België 1 en het brons ging naar Italië.
_________________________________________

On Saturday the 26 and Sunday the 27 of June, the 4th edition of the Flanders International Team Challenge took place in Ghent. This international event was a really important event following the Olympics 2021. In the team competition the French girls took the golden medal, silver was for Belgium and Italy went home with bronze. 

Nieuws

Nina Derwael pakt goud aan de brug - FIT2021

FIT-Challenge 2021- Goud & drie keer brons voor Team BELGYM

Zondag 27 jun 2021

Op 26 en 27 juni ging in de Gentse Topsporthal de Flanders International Team Challenge door. Op zondag 27 juni stonden de toestelfinales op het programma, zes Belgische gymnasten kwamen in actie en er werden in totaal vier medailles verzameld!

Podium teamranking 1 FRA 2 BEL 3 ITA

FIT-Challenge: zilver voor Team BELGYM

Zaterdag 26 jun 2021

Op 26 en 27 juni gaat in de Gentse Topsporthal de Flanders International Team Challenge door. Deze teamcompetitie voor juniores & seniores Toestelturnen meisjes is een belangrijke afspraak in aanloop van de Olympische Spelen komende zomer.

Dit weekend Flanders International Team Challenge

Donderdag 24 jun 2021

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni gaat in de Topsporthal te Gent de 4de editie van de Flanders International Team Challenge door. Supporter mee voor Team BELGYM via de livestream!

Foto's

#fitchallenge2021

Twitter wordt geladen